...
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پاسخ به خبر منتشر شده در سایت خبری فصلی نو مبنی بر "نارضایتی بیماران بیمارستان شهیدجلیل یاسوج از وضعیت رسیدگی و کمبودها" جوابیه ای صادر نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ در متن این پیام آمده است:
به نام خدا
مدیریت محترم سایت خبری فصلی نو
عنوان :جوابیه
باسلام وآرزوی توفیق
در تاریخ 30 تیرماه 1400خبری تحت عنوان" نارضایتی بیماران بیمارستان شهیدجلیل یاسوج از وضعیت رسیدگی و کمبودها" با کد 118413منتشر شدکه انتظار می رفت سایت خبری فصلی نو بعنوان یک سایت شناخته شده قبل از درج خبر، ابتدا نسبت به راستی آزمایی و تایید صحت خبر مذکور اقدام می نمود!
لازم بذکر است در این شرایط سخت و طاقت فرسا که مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و پرسنل و مدافعان سلامت در مراکز درمانی و بیمارستانهای استان با تلاش شبانه روزی به دنبال تامین اکسیژن، دارو و تجهیزات مورد نیاز بیماران مبتلا به بیماری کووید و ارائه خدمات مطلوب تر و موثرتر به بیماران می باشند، درج اخبار ناصحیح ودر مواردی کاملا کذب،درجهت تشویش اذهان عمومی جامعه وسلب آرامش و اطمینان مراجعین وبیماران بوده وکاملا بدور از انصاف و مروت می باشد.
تامین و توزیع بیش از 27148 ویال داروی رمدسیویر به ارزش ریالی بیش از 180میلیارد ریال در چهار ماهه نخست سال جاری و تامین بیش از یکهزار وصد تن اکسیژن مایع از اقصی نقاط کشور، نصب 5مخزن اکسیژن و نصب و راه اندازی سه دستگاه اکسیژن ساز( بعلاوه دستگاههای موجود) در بیمارستانهای استان طی هشت ماهه اخیر و ایجاد و اختصاص بیش از هفتصد تخت بستری به بیماران کووید در پیک چهارم (حداکثر بیماران بستری در پیک چهارم 548مورد بوده است.)خود تاییدی برتلاشها وموفقیت های مدیران دانشگاه علوم پزشکی در راستای خدمتگزاری به مردم شریف استان می باشد.
در خصوص موارد ذکر شده در متن خبر، توجه شما و خوانندگان فهیم آن سایت خبری را به توضیحات زیر جلب می نماییم؛
تامین و توزیع 512ویال رمدسیویر طی هفته جاری فقط در بخش بستری موقت بیمارستان شهید دکتر جلیل و تامین و تجویز بیش از 428 ویال رمدسیویر در بخش های بستری این بیمارستان، آیا نشانه کمبود و عدم تجویز داروی رمدسیویر برای بیماران می باشد؟! آیا عدم نیاز به داروی رمدسیویر در یک بیمار و بالطبع عدم تجویز پزشک معالج نشانه کمبود رمدسیویر می باشد؟!
درخصوص خرابی دستگاه سی تی اسکن بیمارستان ذکر دونکته ضروریست:
نکته اول این که: در تاریخ دوشنبه28 تیرماه بدلیل نوسانات برق ( که درروزهاو هفته های اخیر در سراسر کشور مشهود است) UPSدستگاه(منبع تغذیه برق) حدود 2ساعت (17-15) از مدار خارج و باعث غیر فعال شدن دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شده است که بلافاصله این ایراد مرتفع گردید. قطعا این زمان کوتاه موجب سرگردانی بیماران نخواهد شد. از طرفی خرابی و یا خطاهای الکتریکی در تجهیزات پزشکی جزء لاینفک آن و اتفاقی معمول می باشد.
نکته دوم: طی 3 ماهه گذشته بدلیل بار مراجعات و استفاده بیش از ظرفیت از دستگاه های سی تی اسکن موجود در مراکز درمانی استان حدود 20 میلیارد ریال جهت تامین قطعات هزینه گردیده است که باتوجه به مدارک، مستندات و اسناد موجود در اسرع وقت تامین و دستگاه های سی تی اسکن این مراکز مجددا فعال گردیده و این اتفاق مثبت خود به گواه کارشناسان این بخش بی سابقه بوده است.
در خصوص خرابی سیستم سرمایش بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج نیز نکات ذیل جهت تنویر افکار عمومی ذکر می گردد:
بیمارستان شهید دکتر جلیل دارای دو دستگاه چیلر جذبی می باشد که متاسفانه بدلیل عدم انجام سرویس های دوره ای و بی توجهی مشهود درسال گذشته (1399)هر دو دستگاه ضمن تحمل خسارت جدی از مدار خارج و غیر فعال گردید، و با شروع مدیریت جدید این بیمارستان و اطلاع از وضع موجود-به استناد برآورد کارشناسان فنی شرکت سازنده و پشتیبان بالغ بر 20 میلیارد ریال هزینه تعمیر و راه اندازی مجدد دودستگاه بوده- یک دستگاه با صرف هزینه 4میلیارد ریال به فوریت تعمیر و وارد مدار گردید که با توجه به بکارگیری25تا 35 درصدی ظرفیت تخت های بیمارستان در هفته های اخیر ، در حال حاضر فعالیت یک دستگاه جوابگوی نیاز فعلی خواهد بود بطوریکه درمواقعی بیماران از برودت هوای بخش های بستری معترض می باشند!
در پایان ذکر این نکته ضروریست که محوری ترین رسالت و ماموریت رسانه های حرفه ای انتشار اخبار دقیق ،صحیح وبارعایت انصاف و اخلاق بوده وخواهد بود.
موفق باشید.
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی